Nieuwe directeur op onze school

Directeur Hugo Sevenois van het Immaculata-instituut in De Panne neemt dit najaar afscheid. Hij wordt opgevolgd door Jimmy Maeren, die na 17 jaar lesgeven in de school het directeurschap mag overnemen.

Solar Olympics - 5 WWb

De leerlingen van 5WeWib hebben deelgenomen met hun rijdende radiowekker, een robot op wieltjes. De robot begint te rijden zodat je uit je bed moet als het tijd is om op te staan. De jury was gecharmeerd door het concept en de mooie uitleg die de leerlingen gaven. Jammer genoeg grepen ze net naast de hoofdprijs.
Het was weeral een unieke ervaring om nooit te vergeten!

Wij stellen onze campus graag aan u voor op:

vrijdag 28 april van 18u30 tot 21u

zaterdag 29 april van 10u tot 12u30

We hopen u te mogen verwelkomen!

PANNEIA 2023

Panniea is terug! 
Op vrijdag 3 februari speelden we "VIS NOCH VLEES" . Het werd een geslaagde voorstelling.

Proficiat aan alle leerlingen (op en achter scene), begeleidende leerkrachten.. en vooral aan Lore en Astrid!

 

het "Boekerietje"

De directeur heeft officieel ons "Boekerietje" geopend. Een plaats waar leerlingen en leerkrachten terecht kunnen om rustig in een hoekje met een boekje te lezen..

IMMAC, ONE AND FOREVER

Op het startmoment leerden we dat, als we iets willen bereiken, we dit in groep moeten doen. Iedereen is anders en heeft zijn eigen sterktes. We groeien ook samen. Elk blad, elk leerling, vangt licht op en zorgt ervoor dat de boom sterk blijft en kan groeien. En zo groeien we elk op ons eigen tempo, elk in zijn eigen richting. Het kan gebeuren dat er soms een blaadje valt. Deze laten we niet liggen, maar we hangen die terug in de boom. We helpen elkaar en ondersteunen elkaar wanneer nodig... Want enkel zo kunnen we blijven groeien, allemaal samen, tot een trotse, hoge en sterke boom. Dit is Immaculata' 

Mediaraven en Drugstories...

Hier danken we allereerst de dienst Veiligheid & Preventie van De Panne omdat zij deze beide uiteenzettingen sponsorden. Onze leerlingen hoeven er niks voor te betalen en dat is echt een privilege !

Lees verder

We bouwen SAMEN.....

Onder de gedachte "elke leerling is een bouwsteen" en #allemaalsamen trokken we op dinsdag 20 september 's namiddags met zijn allen naar het strand om samen te "bouwen aan een leuk schooljaar".