Actie Rode Neuzen levert "De Repos" op...

Vorig schooljaar organiseerde onze school een Rode Neuzen Week.  Door jullie massale medewerking leverde dit een aardig bedrag op. Na overleg met de leerlingenraad werd een groot deel hiervan besteed aan de inrichting van "De Repos". 

lees verder.

 

Taaltrofee Nederlands

Alliteratie, contaminatie of assimilatie? In de eerste ronde van Taaltrofee Nederlands worstelden onze leerlingen van het vierde jaar zich door soms moeilijke taalkwesties. Sowieso verdienen ze allemaal applaus.    

Volgend filmpje toont wat de fix leerlingen de laatste 6 weken gedaan hebben voor Economie & IT. 

 

The masked teacher...?

Deze week loopt er wel een vreemde leerkracht over de speelplaats en in de gebouwen. Helemaal vermomd....! Weet jij wie onze "masked teacher" is?

Creatief met letters

Onze leerlingen van het eerste jaar zijn ook in de afkoelingsweek creatief geweest, weliswaar op een andere manier. Ze moesten op zoek gaan naar een bepaalde letter in dagdagelijkse voorwerpen en daar een close-up foto van trekken. (les fotografie)

In bijlage vinden jullie een kleine greep uit hun foto's. 

Kleur op school...!

De leerlingen van het eerste jaar zorgen voor kleur op school. Ze maakten kennis met het vak beeld door de eerste letter van hun naam uit te werken in een sjabloon in karton.

lees verder