Drugstories voor onze vierdes

Dank aan de dienst Veiligheid & Preventie De Panne

Op initiatief van de preventiewerkgroep (I. Vandekeere, A. Degraeve, E. Vereecke, J. Maeren en I. Waeyaert) verwelkomden onze vierdes op 11 mei 2021 een medewerker van Drugstories.

lees verder

initiatie zeilwagen

Op donderdag 29/04 kregen onze zesdejaars een initiatie zeilwagenrijden aangeboden van de Royal Sand Yacht Club in De Panne. Zij konden genieten van een leuke sessie met een stevige zeebries. Een ware ontdekking voor velen en een topmomentje voor onze laatstejaars op Immac

Actie Rode Neuzen levert "De Repos" op...

Vorig schooljaar organiseerde onze school een Rode Neuzen Week.  Door jullie massale medewerking leverde dit een aardig bedrag op. Na overleg met de leerlingenraad werd een groot deel hiervan besteed aan de inrichting van "De Repos". 

lees verder.

 

Taaltrofee Nederlands

Alliteratie, contaminatie of assimilatie? In de eerste ronde van Taaltrofee Nederlands worstelden onze leerlingen van het vierde jaar zich door soms moeilijke taalkwesties. Sowieso verdienen ze allemaal applaus.    

Volgend filmpje toont wat de fix leerlingen de laatste 6 weken gedaan hebben voor Economie & IT. 

 

The masked teacher...?

Deze week loopt er wel een vreemde leerkracht over de speelplaats en in de gebouwen. Helemaal vermomd....! Weet jij wie onze "masked teacher" is?

Creatief met letters

Onze leerlingen van het eerste jaar zijn ook in de afkoelingsweek creatief geweest, weliswaar op een andere manier. Ze moesten op zoek gaan naar een bepaalde letter in dagdagelijkse voorwerpen en daar een close-up foto van trekken. (les fotografie)

In bijlage vinden jullie een kleine greep uit hun foto's.