test

Recente aankondigingen

 • de vijfsterrendagen
  Onze vijfdejaars trokken naar Westouter op tweedaagse. Gesprekken rond relatie en relatievorming, teambuilding, touwenparcours, dropping, een quiz... werden door de leerlingen enorm gesmaakt.

  Geplaatst 9 okt. 2018 01:56 door Peter Maes
 • 5WeWib bezocht VIVES
  Op maandag 24 september konden de leerlingen van 5Wewib een dag proeven gaan uitvoeren in de labo’s van de hogeschool VIVES in Roeselare.

  Het project FOOD-Lab wordt georganiseerd met als doelstelling om leerlingen van de 3de graad secundair onderwijs te laten kennis maken met een wetenschappelijke aspecten van de voeding, biotechnologie en chemie.

  Onze leerlingen hebben meer te horen gekregen over micro-organismen in casu bacteriën en hun relatie met voeding. Ze hebben veel bijgeleerd over voedingsbodems, kiemgetal, antibiotica, verdunningen, voedselveiligheid, … .

  Op het einde van de dag konden ze dan hun zelf gemaakte yoghurt opeten.


  enkele foto's

  Geplaatst 9 okt. 2018 01:50 door Peter Maes
 • voetbal
  Op woensdagnamiddag 3 oktober speelden de leerlingen van de eerste graad een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen college Veurne. Op het kunstgras van het Will Tura sportpark werd de derby uiteindelijk gewonnen door Veurne met 7-2. Jonas en Lowie scoorden de twee doelpunten. 

  Speelden mee:
  boven: Mergim Zeqiraj, Rune Lagrou, Mauro Van Hoeck, Jamie Senesael, Lowie Vanhove, Emile Boudolf.
  onder: Jonas Vossaert, Goran Meerts, Emiel Vandevyvere, Lars Delheye, Milan van Meurs, Thomes Boom (doelman)

  Proficiat aan alle spelers.

  Geplaatst 9 okt. 2018 01:47 door Peter Maes
 • Veldlopen
  Op woensdag 26 september ging onze jaarlijkse scholenveldloop dit jaar door te Nieuwpoort. Onder een stralende zon gaven onze 24 deelnemers het beste van zichzelf. Ook onze directeur Sevenois en mevrouw Buyse als leerkracht hebben deelgenomen. We behaalden maar liefst 6 podiumplaatsen op 24 deelnemers. Dit resulteerde in een mooie 2de plaats in het scholenklassement (op 6 scholen).We mogen dus terecht fier zijn op al onze lopers. Dikke proficiat! Nogmaals dank voor jullie deelname en op tot de volgende veldloop! Ook hartelijk dank aan de ouders voor de steun en het supporteren.

  foto's

  Geplaatst 16 okt. 2018 04:36 door Peter Maes
 • intergenerationeel project terug van start!

  Donderdagmiddag 20 september werden de leerlingen van het intergenerationeel project uitgenodigd in het woonzorgcentrum Sint-Bernardus voor een lunch en rondleiding! Dit wordt ons 42e werkjaar!


  Geplaatst 21 sep. 2018 09:50 door Peter Maes
Berichten 1 - 5 van 448 worden weergegeven. Meer bekijken »

Comments