Keuzepakketten Immaculata 

Een leerling heeft eigenlijk 2 opties: 

Let op!

Een pakket die hij kiest als FIX, kan niet meer als FLEX worden gekozen. Elk pakket kan ook maar 1 keer gekozen worden. 

Klassieke Talen 

Is de Griekse en Romeinse cultuur jouw ding? Ben je graag met taal bezig? Dan is Klassieke talen zeker iets voor jou. Via korte verhalen in het Latijn ga je op ontdekkingstocht doorheen de rijke geschiedenis en mythologie van de oudheid. Elke dag ga je aan de slag met alles wat deze taal je te bieden heeft. Daarnaast helpt de kennis van Latijn je bij het studeren van andere talen. Kom en laat je verwennen door Grieken, Romeinen en hun taal.

Samen en Leven 

Heb je interesse in het doen en laten van de mens? Wil je meer weten over hoe mensen met elkaar omgaan? Dan zit je goed bij Samen & leven. Je leert er observeren en communiceren. Je kijkt hoe de mens zich goed kan voelen in de maatschappij. Daarnaast onderzoek je ook hoe je een persoonlijke en gezonde levensstijl kan versterken. Ontdek je dit met ons mee?

Economie & IT 

Wil je nu al je eerste stappen in het bedrijfsleven zetten? Handel, boekhouding, bankwereld, kantoor, reclame, media en IT, rinkelt er bij jou een belletje? Kom dan naar Economie & IT. Je leert hoe een onderneming werkt.  Je gaat op verkenning bij de handelaar om de hoek en je onderzoekt de wereld van de marketing. Met je eigen project ontdek je dat economie ook IT nodig heeft: apps, websites, data, rekenbladen, presentatiesoftware, … Stap je ook mee? 

STEM en wetenschappen 

Ben je geboeid door wetenschappen, technologie, engineering en wiskunde? Schrikt probleemoplossend denken je niet af? Dan krijg je in STEM & wetenschappen ruime kansen om jezelf uit te dagen, te onderzoeken, te ontdekken, te bouwen, te testen, te verbeteren, … In onze projecten start je altijd vanuit een probleemstelling of een onderzoeksvraag. Je wordt uitgedaagd om hiervoor een wetenschappelijke oplossing te bedenken. Geef jij ook je STEM aan wetenschappen?

Taalatelier 

Vind je talen spreken ook zo cool? In Taalatelier kan je Frans en Engels leren zonder dat je het beseft. Je speelt spelletjes, je bekijkt filmpjes, je werkt in groep, je maakt een quiz. Je leert de talen in levensechte situaties. Je leert streekspecialiteiten kennen, zowel in de klas als in de keuken. Zo proef je ook van de Franse en Engelse cultuur. Envie? Come and join us!