Iedere middag competitiesport.

De leerlingenraad organiseert over de middag een interklassencompetitie in onze turnzaal. De klassen kunnen onderling strijden in verschillende sporten, van voetbal over basketbal naar volleybal. De wedstrijden van de derde graad tegen de leerkrachten trekken altijd een groot publiek!

Immac-games

Een rode draad doorheen het schoolgebeuren zijn de Immac games waar de volledige school het tegen elkaar opneemt in allerhande disciplines van sport, over behendigheid naar algemene kennis onder vorm van een actuakwis.

Turnclub Zeestern Immaculata

Onze turnclub Zeestern Immaculata is aangesloten bij de Gymfederatie Vlaanderen. Zowel op provinciaal als nationaal vlak genieten we van een hoogstaande reputatie. Jaarlijks is er "de trials", een internationale competitie voor de keurgymnasten, de recreatieve gymnasten hebben hun brevettendag en het turnjaar wordt afgesloten met een jaarlijkse turnshow.
meer info: www.zeestern.be

Andere evenementen

ALs school nemen we ook deel aan de jaarlijkse scholenveldloop en andere atletiekevents. Ook op de zwemmarathon of in het (mini)voetbal gaan we met de strijd aan met de andere scholen in de regio.