Wij stellen onze campus graag aan u voor op:

vrijdag 28 april van 18u30 tot 21u

zaterdag 29 april van 10u tot 12u30

We hopen u te mogen verwelkomen!

PANNEIA 2023

Panniea is terug! 
Op vrijdag 3 februari speelden we "VIS NOCH VLEES" . Het werd een geslaagde voorstelling.

Proficiat aan alle leerlingen (op en achter scene), begeleidende leerkrachten.. en vooral aan Lore en Astrid!

 

het "Boekerietje"

De directeur heeft officieel ons "Boekerietje" geopend. Een plaats waar leerlingen en leerkrachten terecht kunnen om rustig in een hoekje met een boekje te lezen..

IMMAC, ONE AND FOREVER

Op het startmoment leerden we dat, als we iets willen bereiken, we dit in groep moeten doen. Iedereen is anders en heeft zijn eigen sterktes. We groeien ook samen. Elk blad, elk leerling, vangt licht op en zorgt ervoor dat de boom sterk blijft en kan groeien. En zo groeien we elk op ons eigen tempo, elk in zijn eigen richting. Het kan gebeuren dat er soms een blaadje valt. Deze laten we niet liggen, maar we hangen die terug in de boom. We helpen elkaar en ondersteunen elkaar wanneer nodig... Want enkel zo kunnen we blijven groeien, allemaal samen, tot een trotse, hoge en sterke boom. Dit is Immaculata' 

Mediaraven en Drugstories...

Hier danken we allereerst de dienst Veiligheid & Preventie van De Panne omdat zij deze beide uiteenzettingen sponsorden. Onze leerlingen hoeven er niks voor te betalen en dat is echt een privilege !

Lees verder

We bouwen SAMEN.....

Onder de gedachte "elke leerling is een bouwsteen" en #allemaalsamen trokken we op dinsdag 20 september 's namiddags met zijn allen naar het strand om samen te "bouwen aan een leuk schooljaar".

 

Gabriel behaalt zilver...!

Gabriël Devos is onze zilveren medaillewinnaar in de JON olympiade of de junior olympiade natuurwetenschappen, waar de kennis rond biologie, chemie, fysica en geografie wordt getest voor leerlingen in de tweede graad.

lees meer

ERASMUS +

Na een vlotte reisdag kwamen de leerlingen van Erasmus+ aan in Portugal.  Ondertussen hebben ze de eerste avond en nacht bij hun gastgezin doorgebracht.  Na de ice-breakers was het tijd om de verschillende scholen te vergelijken.

lees meer

video bijeenkomst Serres Griekenland!